Bitcoin finder en ny konvertent i den tidligere australske senator, der mener „Bitcoin er den tusindårsversion af guld“

Et tidligere medlem af det australske senat slutter sig til Bitcoin-vognen og med et brag.

Den tidligere senator Cory Bernardi har været en temmelig kontroversiel figur i sine dage som senator. Han er kendt for sine synspunkter mod ethvert forsøg på at introducere noget, der kan gøre hans land til et marxistisk samfund. I januar trådte han tilbage fra senatet for at danne sit eget konservative politiske parti kaldet australske konservative.

Tweeting den 10. november proklamerede Cory sin interesse i BTC-markedet og sagde, at han blev Bitcoin-konverter for 2 år siden. Han fortsatte med at sammenligne Bitcoin med en guldversion i de fleste årtusindes øjne. Det er en kendt kendsgerning, at nogle årtusinder har undgået kryptoer tidligere, men en ny tidevand ser ud til at skylle over dem og ændre synspunkter til støtte for kryptoer som Bitcoin.
Risici samme som andre aktiver

Der har været rygter og usikkerheder fra anti-Bitcoin-fraktioner i den finansielle verden. Warren Buffett er en af ​​dem.

Disse mennesker er af den opfattelse, at Bitcoin er værdiløs, og at investere i det er risikabelt. Ifølge Cory er Bitcoin dog bare et aktiv som ethvert andet, og de risici, der er involveret i det, er de samme som dem, der er involveret i andre aktivklasser.

“Mere sund fornuft, end de fleste mennesker kan håndtere”

Cory driver nu et websted, hvor medlemmer abonnerer for at få indsigt i hans specielle meninger i forskellige sager.
Reklame

Han hævder, at hans regelmæssige nyhedsbrev tilbyder mere sund fornuft, end de fleste mennesker kan klare. Cory roser Morgan Creek Digital Anthony Pompliano for hans dybe og klare forståelse af BTC-markedet.
Dækker Bitcoin

Cory er nu begyndt at dele indsigt i Bitcoin-markedet gennem sit fortrolige samfund. I en tweet sagde han, at hans websted for nylig dækkede Bitcoin i lyset af den aktuelle valgcyklus, og hvordan det påvirker kryptos marked.